Maritieme Kunst op zr.ms. Holland

April 22, 2018

“FLOATING”

 

Een varende expositie van maritieme kunst op Zr.Ms. Holland.

 

Voor het eerst zal op een operationeel  marineschip een expositie van maritieme kunstwerken te zien zijn. De expositie met de naam “Floating” zal meegaan op reis met Zr.Ms. Holland, die voor drieënhalve maand naar zee gaat als Stationsschip voor het Caribisch Gebied. De expositie markeert de bijzondere samenwerking tussen de Koninklijke Marine en de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders (NVZ).

De werken van o.a. IWS lid , Ingrid Dingjan,  komen in de kajuit van de commandant te hangen.

Zr. Ms. Holland zal tijdens de reis meerdere havens aandoen, waaronder een aantal bestemmingen in de Nederlandse Antillen. In elke haven wordt een extra tentoonstelling ingericht met werken van de 6 zeeschilders.

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

31/10/2019

14/10/2019

10/07/2019

Please reload

Archief