Orgel-aquarellen Marco Boer te bezichtigen

June 18, 2017

 

De Ambachtse aquarellist Marco Boer heeft twee grote passies: kunst en muziek. Deze twee heeft hij bij elkaar weten te brengen in zijn tentoonstelling 'Great Churches and Organs'.

Na een expositie in de Grote Kerk van Dordrecht hangen er vanaf 4 juli twaalf grote aquarellen van Marco Boer in de Magdalena Kerk van Goes. Elk van de aquarellen laat een orgel uit de Nederlandse provincies zien. Zo zijn bijvoorbeeld orgels uit de Bovenkerk in Kampen en de Haarlemse Sint-Bavokerk afgebeeld, maar ook het Paradijsorgel uit de Oude Kerk in Barneveld en de orgels uit de Grote Kerk in Meppel en de Martinikerk in Bolsward hebben een plaats in de expositie gekregen. 
Na Goe
s gaat de tentoonstelling 'Great Churches and Organs' verder. Het is de bedoeling dat de werken op tournee gaan langs alle Nederlandse provincies.

 

Over Marco Boer
Marco aquarelleert sinds 1997 en is vanaf dat moment ook niet meer geëindigd met dit prachtige medium. Kenmerkend is zijn beperkte kleurpalet. Het suggereren van details en de kunst van het weglaten zijn hem op het lijf geschreven. De noot die je niet speelt klinkt im
mers vaak het mooist. Marco is Master Member van het International Watercolour Soceity en exposeerde de afgelopen 2 jaren onder andere in India, Canada, Albania, Taiwan en Italie. Hij won diverse prijzen met zijn aquarellen in zowel b
innen- als buitenland.

 

Reproducties bestellen
Het is mogelijk om een hoogwaardige reproductie te bestellen van de aquarellen uit de expositie 'Great Churches and Organs'. In samenwerking met Marco ontwikkelden we een website waarop de kunstwerken in diverse formaten te verkrijgen zijn. Je kunt de ciglées bekijken en bestellen via www.xebius.nl/marcoboer. 

Meer recente werken van Marco kun je vinden op zijn Instagrampagina

 en op zijn website Watercolor.nl

Please reload

Recente berichten

31/10/2019

14/10/2019

10/07/2019

Please reload

Archief