top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

schilderdag

Op zondag 4 juli kwamen 24 leden en 10 introducees naar openluchtmuseum de Locht in Melderslo. Er was zelfs een lid dat helemaal uit Groningen kwam!

Na de koffie met vlaai was er tot zeker 15.00 uur een lekker zonnetje, waarin we heerlijk al het moois konden vastleggen. Er waren ook plekken waar je binnen kon schilderen, zoals onder andere, een smederij, een schooltje, een stal, en een grote schuur met allerlei oude machines. Na de lunch kwam een blaaskapel in de muziektent de sfeer nog feest


elijker maken!

Tijdens het diner werd Anja Jager verrast met een bloemetje en cadeaubon omdat zij ons 100e lid is. We hadden al het werk opgehangen zodat iedereen elkaars werk kon bewonderen wat er die dag gemaakt was. Ook was er voor elke deelnemer een cadeautje van het aquarelverfmerk Blockx.

Het was een hele fijne dag die precies beoogde waar onze vereniging voor staat: samen schilderen en elkaar ontmoeten.We zijn al druk bezig om in oktober weer zo’n leuke dag te organiseren!


Hannie Rieuwerts69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ons kaderlid Titus Meeuws heeft wel een heel bijzonder project gerealiseerd : Hij vervaardigde een 4 delige Pod Cast documentaire serie over Zintuig in de kunst te beluisteren via de link : https://sp

schilderdag

bottom of page