top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graag onder je aandacht!


De National Sketch Day is dit keer op 10 juli 2021 in Almere, waar Zita Christie en Letty van Drie de mooiste locaties in het centrum bij elkaar hebben gezocht. Almere een vreemde keus? Niet echt! Want waarom zou je alleen historische steden verkennen? Het centrum van Almere is één van de visitekaartjes van de stad — compact, modern en gastvrij, met experimentele en eigentijdse architectuur. Ingericht op basis van een masterplan van Rem Koolhaas, met gebouwen van internationaal gerenommeerde architecten. Maar er zijn ook stukken met groen en wijdse uitzichten over het water. En verder heeft Almere volop overdekte of halfoverdekte schetsplekken, dus ook bij slecht weer zijn er genoeg mogelijkheden.


Bovendien verzorgt Winsor & Newton™ op 6 juli 2021 weer een livestream op de Facebook-pagina van de Urban Sketchers Nederland, waarin een opdracht gepresenteerd wordt waarmee de deelnemers aan de National Sketch Day aan de slag kunnen. In de gaten houden dus!


Wil je meer weten over die livestream, de National Sketch Day of je inschrijven? Klik op deze link:


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

Comments


bottom of page