top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

Fabriano 2020


Hannie Rieuwerts schrijft: "Vandaag zouden sommigen van onze leden in Fabriano zitten op het prachtige plein met een lekkere espresso. Ik kreeg vanmorgen foto’s uit Fabriano waarop uitgestorven straten staan, geen mens buiten. Omdat ik Fabriano alleen maar ken met enorm veel volk op straat ziet dit er heel surrealistisch uit. Ook heel verdrietig voor de organisatie ( en de horeca) daar!"

Vandaag is FabrianoInAcquarello online gestart met een toespraak van Anna Massina op Youtube. Er zijn elke dag demo’s te zien op het Youtube kanaal van de organisatie: https://www.youtube.com/user/inartefabriano


Ook zijn er lezingen te volgen online. Hannie Rieuwerts doet er ook aan mee en is met haar groep buitenlandse leraren op vrijdag om 12.15 uur aan de beurt.

Maandagavond, 25 mei, om 21.30 uur, kun je deelnemen aan het gezamenlijk aquarelleren met schilders uit de hele wereld. De bedoeling is dat je er een foto of filmpje van maakt en dat deelt op de Facebookpagina van FabrianoinAcquarello (met c voor q ) en op je eigen pagina. Ook kun je je werk uploaden in een map en wordt je gekoppeld aan iemand anders en ruil je samen je aquarel. Als je hem niet upload gebeurd dit niet!


Neem een kijkje op het kanaal! Er zijn ook goede demo's te zien, o. a. van bekende aquarellisten als Ekaterina en Igor Sava,Thomas Schaller, Alvaro Castagnet enz.
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

Comments


bottom of page