top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

expositie in het Weefhuis

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

deze expositie is vanwege de corona crisis afgelast, maar kunt u hier online bekijken!in het weekend van Pasen, 11, 12 en 13 april 2020, exposeren in Het Weefhuis leden van IWS Holland. De expositie laat werk zien van o.a. Hannie Rieuwerts, Jan Min, Rik Verdenius, Carla de Korte, Gerard Hendriks en Annette Willems. Maar daarnaast ook van alle andere leden van IWS Holland, bij elkaar meer dan 90 aquarellisten! De expositie is geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Zaterdag, zondag en maandag zijn er demonstraties van het aquarelleren van 14:00 tot 15:00 uur.


De expositie laat u de kunst zien van aquarelleren in al zijn diversiteit en mogelijkheden; van abstract tot realisme, van felgekleurd tot ingetogen. Iedere aquarellist heeft zijn eigen specialiteit; voor de één zijn dat stadsgezichten, de andere richt zich op landschappen, havens, dieren of portretten.


demonstraties

Elke dag van de expositie zullen er demonstraties gegeven worden van 14:00 tot 15:00 uur. Op zaterdag 11 april kunt u Dik Kusters aan het werk zien. Hij voelt zich vooral aangetrokken door het landschap. Zondag 12 april Ger Zaagsma bekend van zijn brede panoramische schilderijen, waarin stilte en spiegeling worden afgewisseld met woeste luchten. En maandag 13 april Ida Mager die zich laat inspireren door de grillige veranderingen in het licht en de atmosferische en ruimtelijke karakteristieken van een landschap, gebouwen of een stadsgezicht.


voor meer informatie: klik hier
69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

Comments


bottom of page