Zoeken
  • Iws Holland

leden- en schilderdag


19 oktober 2019 houden we weer een leden- en schilderdag! Tijd: 10.30 tot 16.00

Locatie: De Schakel in Vleuten

Tijdens de schilderdag is er toegezegd dat Robert Rost, Resident Artist van Winsor & Newton, gedurende de hele dag een presentatie en workshops gaat verzorgen over de geschiedenis en innovatieve kant van Winsor & Newton.

Tijdens de workshops zal er gelegenheid zijn om materialen uit proberen, met toelichting. Zo komt de nieuwe cadmium vrije aquarelverf aan bod, maar ook andere nieuwe kleuren uit het assortiment,alsmede aquarelmediums, papier, penselen, etc.

geef je hier op via: iwsholland.nl@gmail.com!

#iwsholland #aquarel #watercolor #winsornewton

49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graa