top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

Expositie IWS Holland lid Marco Boer


De opening van de aquarellen expositie op de jaarlijkse open Monumenten dag in het jaar van het Europees Cultureel Erfgoed op zaterdag 8 September om 12:00uur door de Burgemeester van Amersfoort in de grote St Joriskerk.

Adres is Hof 1, Amersfoort.

mmv van Rien Donkersloot en Maurice van Dijk!

De expositie duurt tot 20 oktober 2018.

In het kader van het Europees Jaar van het Cultureel erfgoed mag ons IWS Holland lid Marco Boer de zomerserie exposities 2018 afsluiten in de St.-Joriskerk te Amersfoort. Voor hem een lang gewenste toplokatie om zijn werk te mogen exposeren! Een groot dank je wel aan de kunst- en cultuur organisatie van de Joriskerk! Welkom!

2018 - Europees jaar voor het Cultureel Erfgoed De Europese commissie heeft dit jaar uitgeroepen tot Europese jaar voor het Cultureel Erfgoed, om het belang va

n ons cultureel erfgoed én het behoud ervan te benadrukken. Onder het motto “Erfgoed verbindt, Europa inspireert” wordt in heel Europa het erfgoed onder de aandacht gebracht.In 2018 wordt er ook in Amersfoort extra aandacht gegeven aan erfgoed. Amersfoort is rijk aan monumenten. Gedurende verschillende themamaanden wordt extra aandacht gegeven aan veel cultureel erfgoed. Op deze pagina vind je een overzicht van activiteiten en evenementen die worden georganiseerd in het erfgoedjaar in regio Amersfoort. Amersfoort - De Sint-Joriskerk opent haar deuren van mei tot oktober voor een culturele en kunstzinnige zomeropening. Er is deze zomer namelijk meer te zien dan de mooie buitenkant van het imposante bouwwerk. Zo kun je het gebouw bekijken van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur voor 1 euro (folder met uitleg inbegrepen). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Adres: de Sint-Joriskerk, Hof 1, 3811 CJ Amersfoort. Meer informatie op: verhuurjoriskerk.nl.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page