Zoeken
  • Iws Holland

expositie IWS Holland!


We zijn heel trots op onze 3e en grootste Expositie tot nog toe.

Na Galerie Driebergen en de expositie in Middelbeers hebben we bij KunSTation Uden de gelegenheid om het publiek te laten genieten van 100 aquarellen van de leden van IWS Holland. Ook kunt u genieten van demonstraties voor publiek en is er een workshop voor alle leden. Ook zijn er prijzen beschikbaar gesteld door Talens voor de beste 3 aquarellen van de expositie. Het is de eerste keer dat er een dergelijk evenement voor de aquarel in Nederland is !

We zijn erg trots op onze Eregast Liliane Goosens uit België. Zij is een aquareliste die Internationaal steeds meer bekendheid krijgt en recent nog in de Atelier heeft gestaan met een artikel over haar prachtige werk. Liliane wint de laatste jaren vele prijzen met haar aquarellen. Zij heeft in juni nog de 1e prijs ontvangen voor haar aquarellen op het Aquarelfestival te Caussade.

Welkom in de wereld van de Aquarel !

Hannie Rieuwerts Voorzitter IWS Holland


63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graa