top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

37e aquarelsalon AIB


Hartelijk welkom op de 37ste aquarelsalon!

van 1 juli t/m 27 augustus 2017 in het kasteel van Alden Biezen, België! Het Aquarel Instituut België (AIB) exposeert hier 130 bijzondere aquarellen van haar leden. IWS Holland lid Mia Koeneman heeft er ook 4 prachtige werken tentoongesteld: 2 met het thema verval/architectuur en 2 met een vrij thema. Een expositie van prachtige aquarellen op een bijzondere plek. Zeker de moeite waard om te gaan kijken!


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page