Zoeken
  • Iws Holland

Fabriano 2017


Het internationale aquarel festival dat jaarlijks gehouden wordt in Fabriano, Italië wordt steeds groter en belangrijker. Er waren nu zeker 300 gasten uit de hele wereld in Fabriano. Sommigen zaten 19 uur in het vliegtuig om 5 dagen van het festival te komen genieten. Er was een enorme verbroedering onder de kunstenaars.

Er waren geweldige demo’s , waaronder die van Carla de Korte Bramsen , onze eigen secretaris! De nederlandse delegatie bestond dit jaar uit 16 aquarellisten.

(klik op de foto om de diashow te starten!)

Ook is er in Fabriano het International Watercolor Museum geopend. Trots zijn we, dat er werken tentoongesteld worden van drie van onze leden: van Hannie Rieuwerts, Gerard Hendriks en Marie-Hélène Stokkink. Wat geweldig dat er zulk mooi topwerk hangt!


11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graa