top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

Fabriano 2017


Het internationale aquarel festival dat jaarlijks gehouden wordt in Fabriano, Italië wordt steeds groter en belangrijker. Er waren nu zeker 300 gasten uit de hele wereld in Fabriano. Sommigen zaten 19 uur in het vliegtuig om 5 dagen van het festival te komen genieten. Er was een enorme verbroedering onder de kunstenaars.

Er waren geweldige demo’s , waaronder die van Carla de Korte Bramsen , onze eigen secretaris! De nederlandse delegatie bestond dit jaar uit 16 aquarellisten.

(klik op de foto om de diashow te starten!)

Ook is er in Fabriano het International Watercolor Museum geopend. Trots zijn we, dat er werken tentoongesteld worden van drie van onze leden: van Hannie Rieuwerts, Gerard Hendriks en Marie-Hélène Stokkink. Wat geweldig dat er zulk mooi topwerk hangt!


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ons kaderlid Titus Meeuws heeft wel een heel bijzonder project gerealiseerd : Hij vervaardigde een 4 delige Pod Cast documentaire serie over Zintuig in de kunst te beluisteren via de link : https://sp

schilderdag

bottom of page