top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

schilderdag!


op zaterdag 6 mei as. organiseert IWS Holland weer een schilderdag voor haar leden! Een mooie

gelegenheid om elkaar eens te ontmoeten en samen te schilderen. Er is gekozen voor een centraal gelegen locatie in Vleuten , vlak bij Utrecht en de A2. Bij mooi weer kan er ook buiten worden geschilderd in de directe omgeving.

De deelname is gratis en voor koffie , thee en wat lekkers erbij wordt gezorgd. Ook zullen er korte demo’s gegeven worden door Gerard Hendriks en Jan Min .Schilderspullen en evt. Lunch zelf meenemen . Koelkast aanwezig.

wanneer: zaterdag 6 mei

tijd: 10.00 - 17.00 uur

waar: Schoolstraat 5, (achter de kerk), Vleuten

je kunt je hiernaast opgeven voor deze dag, maar je kunt ook een mailtjes sturen naar iwsholland@gmail.com


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page