top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

geselecteerd voor de 2e internationale aquarel biënnale in Tirana!


We zijn erg blij te mogen aankondigen dat 6 nederlandse aanmeldingen zijn geselecteerd om te mogen exposeren op het tweede internationale Tirana IWS Watercolour Biennale. Van 12 maart 2017 tot 17 april zullen de werken te zien zijn in het National Historical Museum in Tirana, Albanië.

Op deze biënnale zullen 400 geselecteerde werken te zien zijn uit 63 landen. Hieronder ziet u de 6 geselecteerde nederlandse werken.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page