top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

IWS SCHILDERDAG


Het was een gezellige, inspirerende dag. Hans Groeneveld en Gerard Hendriks gaven een demo, maar er was ook veel tijd om zelf lekker te schilderen. Zoals Hannie Rieuwerts verwoordde: "Het was een leuke dag met een geweldige sfeer. Soms was het helemaal stil en werd er heel geconcentreerd gewerkt . Maar het was ook leuk om bij elkaar te kijken ,mensen te ontmoeten en vooral de demo’s van Gerard en Hans werkten heel inspirerend. Zodra ze even hun werk gingen drogen rende iedereen naar zijn eigen schilderij om te schilderen. Ik had dat zelf ook en het is denk ik omdat je zo’n zin krijgt om zelf aan de slag te gaan als je het zo los en soepel voorgedaan krijgt. Heel inspirerend!"

hieronder vind je een diashow met foto's van deze dag. Zo te zien is het voor herhaling vatbaar!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page