Zoeken
  • Iws Holland

Workshop en Cursus door Jan Min


WORKSHOP

Van 10.00 u tot 16.00 u gaan we uitgebreid mijn aquarelmethodiek doornemen. Natuurlijk ook een stuk theorie kan niet ontbreken, maar ik geef minimaal twee demo’s hoe ik tot deze resultaten kom. Dan kun je met eigen ogen zien hoe het allemaal tot stand komt. In principe moet een aquarel in een uur klaar zijn en bij alleen nat in nat zelfs in 20 minuten.

Natuurlijk gaan jullie zelf ook aan de slag. Ik wil maximaal drie personen per workshop om veel individuele aandacht te geven, dat werkt een stuk effectiever. Alle vragen en speciale wensen zal ik proberen te beantwoorden.

Materiaal zelf meenemen: goed papier (ik gebruik zelf Arches 300 g, rough), verf en kwasten.

De prijs per persoon is € 75 inclusief verzorgde lunch. Het bedrag contant meenemen.

CURSUS

Ik geef ook cursussen wekelijks van 09.30 u tot 12.00 u of 13.30 u tot 17.00 u. Deze cursus omvat tien lessen, materiaal zelf meenemen. Kosten € 325 .

We gaan in deze cursus in op de theorie over kleur, toonwaarden, compositie, kwasttechniek aquarelmedium uitgebreid doornemen in al zijn vormen.

www.watercolorsjanmin.com opgeven kan via: johannesmin@xs4all


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graa