top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

Expositie Iws Holland in het Oude Kerkje van Middelbeers


De Nederlandse afdeling van de International Watercolour Society (bekend als IWS) exposeert op 25 en 26 juni 2016 in het Oude kerkje in Middelbeers. De IWS is een vereniging van professionele kunstenaars die een hartstocht hebben voor de aquarel, die prachtige vloeiende schildering waarin één penseelstreek het verschil maakt tussen begeestering of ontgoocheling. Aquarelleren is een van de moeilijkste schildertechnieken. Het vereist concentratie, een vaste hand en heel veel oefening. Plus een kunstzinnig talent natuurlijk. www.iwsholland.nl Hoe prachtig en divers deze techniek kan zijn tonen de Kunstenaars van IWS Holland in het Oude kerkje in Middelbeers. Beslist de moeite waard ! Deelnemende kunstenaars zijn: Hannie Rieuwerts, Joanna Lodewijks-Pijlman, Carla de Korte, Martine Kuijsten, Will Kellermann, Marie-Helene Stokkink, Mia Koeneman, Ger Zaagsma, Margo van Vegchel , Marjan Nagtegaal, Annette Willems en Marco Boer

Voor meer informatie klik hier

of kijk op www.oudekerkje.nl


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ons kaderlid Titus Meeuws heeft wel een heel bijzonder project gerealiseerd : Hij vervaardigde een 4 delige Pod Cast documentaire serie over Zintuig in de kunst te beluisteren via de link : https://sp

schilderdag

bottom of page