top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIws Holland

zomerworkshops Marjan Nagtegaal


In juli geeft Marjan Nagtegaal twee zomerworkshops aquarel met gemengde techniek in het landschap (voor thuisblijvers).

We schilderen verschillende landschappen in de Provincie Utrecht, een hele gevarieerde provincie met polder ,bos ,heidevelden en rivieren landschappen. Utrecht ligt centraal in Nederland en is vanuit elke richting goed te bereiken Ook zullen we een keer in Marjan's tuin werken.

Alle landschappen zijn buitenruimtes maar ze zijn verschillend qua kleuren en vormen. Hoe krijg je diepte ,hoe schilder je de essentie...

We beginnen om 10.00 uur met koffie en gaan dan naar een locatie om te werken, dat zal meestal tot ongeveer 1400 uur zijn . korte workshop 11-17 juli ; kosten euro 120,- (incl. koffie en/of thee)

Maandag: rivier en/of polder woensdag: heidevelden en/of bos en vrijdag:tuin en/of bloemen en planten

Lange workshop 25-31 juli ; kosten euro 180,- (incl. koffie en/of thee) De langere workshop is 5 dagen ,m,d w,d en vr . naast de verschillende landschappen behandel ik ook hoe de landschappen te abstraheren. Ook deze dagen werken we elke dag van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.

Zelf meenemen|: 2 planken met opgespannen vellen , eventueel kunt u ook bij mij papier kopen en opspannen en aquarel verf. Marjan woont dichtbij station Bilthoven, je kunt evt. daarvan meerijden naar de locatie.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IWS-leden in Vietnam

Uitstekende internationale aquareltentoonstelling "culturele kleuren" De tentoonstelling toont ruim 200 schilderijen, geselecteerd uit 465 schilderijen van kunstenaars uit 60 landen en gebieden. Dit i

bottom of page