Zoeken
  • Iws Holland

opening expositie Driebergen


Gisteren werd onze eerste expositie van IWS Holland geopend door de heer Hans Nijhof, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is voor het eerst dat het IWS exposeert in Nederland, dat is zeker bijzonder te noemen. Bovendien toont de expositie een grote verscheidenheid aan schilderstijlen binnen de aquareltechniek.

We waren aangenaam verrast door het grote aantal bezoekers. Uit heel Nederland waren mensen toegestroomd, en het was dan ook een gezellige opening waar we met heel veel plezier op terugkijken!

De expositie duurt nog tot 28 maart as. en is in de weekenden (zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur) te bezichtigen. Ook zal de expositie tweede paasdag geopend zijn.

Deelnemende kunstenaars zijn: Carla de Korte, Jan Min, Hannie Rieuwerts, Martine Kuijsten, Will Kellermann, Marie-Helene Stokkink, Mia Koeneman, Ger Zaagsma, Ingrid Rovekamp , Margo van Vegchel en Albert van der Heide.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

National Sketch Day

Yes — nu Nederland van het slot gaat is het weer mogelijk: een National Sketch Day, georganiseerd door Urban Sketchers Nederland. En omdat Gerstaecker één van hun partners is, brengen we deze dag graa